Huizenprijs

Meer

Er zijn veel goede websites die u informeren over de prijsontwikkelingen op de Nederlandse woningmarkt. Kijk rond.

Huizenzoeker

De website Huizenzoeker heeft een uitgebreide database met per woningmarkt interessante staatjes en overzichten. Wat ons betreft een aanrader. Kijk op Woningmarktcijfers Nederland van Huizenzoeker.nl.
U kunt hier uw regio of stad kiezen en vrij gedetailleerde informatie over de woningprijzen bij u in de regio of stad vinden.

NVM

De NVM biedt historische woningmarktcijfers, hier kunt u prima de prijsontwikkeling van woningen in uw regio vinden. Het oogt allemaal wat saaier dan de Huizenzoeker.
Maar de NVM heeft ook nog Funda Next met Funda Next Heatmaps, dat is echt leuk en interessant. U ziet op een gemakkelijke en mooie manier de kenmerken van een woonwijk; zowel de welstand, woningprijzen als woningtypen.

CBS

Het CBS heeft Statline woningprijzen, dit is een indrukwekkende database waar allerlei grafieken, tabellen en kaarten uit kunnen worden gehaald. Dit is wel een hoop werk en meer bedoeld voor professionals. Voor consumenten die binnen 5 minuten iets willen weten, is dit minder geschikt.

Verder zijn er nog de volgende websites met relevante informatie over huizenprijzen:

Rondom uw woning kunnen verder nog de volgende websites interessant zijn:

Wat is de prijs van mijn huis?

U kunt in twee stappen snel en eenvoudig de waarde van uw huis bekijken. Kijk hoeveel uw huis waard is!
Kijk voor een overzicht van alle pagina’s van deze site op onze Overzichtspagina.

Wij hebben nog veel meer tips over wonen, huizen en andere woning gerelateerde onderwerpen. Bekijk ons overzicht van andere websites.

Exit mobile version